Bine ați venit!

Rezolvarea mecanica a intrebarilor nu este suficienta pentru promovarea examenelor, lectorii nostri avand un rol determinant in transmiterea logica a cunostintelor necesare.

        Persoanele care doresc sa exercite ocupatia de conducatori auto care efectueza transport de: marfa, persoane, vehicule avariate, agabaritice, cu troleibuzul, taxi, inchiriere, marfuri periculoase – ADR baza, cisterne, clasa I; de manageri de transport marfa, persoane, in regim de taxi si inchiriere; de profesori de legislatie rutiera sau de instructori de conducere auto, trebuie sa detina un nivel minim de cunostinte necesare desfasurarii profesiilor mentionate, fiind obligati, potrivit legislatiei, sa detina atestate profesionale.

Cursurile de pregatire profesionala sunt organizate de catre centre de pregatire si perfectionare profesionala autorizate de Ministerul Transporturilor.
Centrul de pregatire si perfectionare profesionala ADAV FERMA care-si desfasoara activitatea la adresa din Bd. Basarabia, nr. 256 F, sector 3, Bucuresti, mail: office@adav.ro / adav.atestate@yahoo.ro, telefon: 0775351176 / 0736112515, pune in centrul preocuparilor sale calitatea pregatirii cursantului.
Colaborand cu cei mai buni lectori de formare profesionala, autori de suporturi de curs, reusim sa avem un grad de promovabilitate ridicat de 80% – 100% .
Rezolvarea mecanica a intrebarilor nu este suficienta pentru promovarea examenelor, lectorii nostri avand un rol determinant in transmiterea logica a cunostintelor necesare.

Pe site-ul nostru gasiti rezolvate corect intrebarile preluate de pe pagina principala a ARR pentru:

1 – conducatori auto transport marfa
2 – conducatori auto transport agabaritice
3 – conducatori auto transport persoane
4 – conducatori auto transport vehicule avariate
5 – conducatori auto transport cu troleibuzul
6 – conducatori auto transport persoane in regim de taxi
7 – conducatori auto transport in regim de inchiriere
8 – conducatori auto transport rutier de marfuri periculoase ADR – baza (colete)
9 – conducatori auto transport rutier de marfuri periculoase ADR – cisterne
10 – conducatori auto transport rutier de marfuri periculoase ADR – clasa I
11 – manageri transport marfa
12 – manageri transport persoane
13 – manageri transport in regim de taxi si inchiriere
14 – profesori de legislatie rutiera
15 – instructori de conducere auto

Vă mulțumim pentru interesul acordat!
Scopul acestui website este unul educativ, dorim să vă oferim un cadru în care să puteți învăța și exersa. Îmbunătățim in permanență atât platforma cât și conținutul. Dacă aveți sugestii, recomandări vă rugăm, nu ezitați să ni le trimiteți.
Vă invităm să vă înregistrați in caseta din dreapta pentru început.
Puteți parcurge categoriile din meniul de sus.

Vă dorim o zi bună și vă stam la dispoziție pentru întrebări.

Web design by CrossMedia Advertising